Bootlegdjcafe

Drinken

Genieten met een drankje

Bij een goed feest hoort zeker een lekker drankje. En of dit nu een drankje met alcohol is of zonder, bij ons vind je wat jij zoekt.

Een lekker biertje, wijntje of cocktail? Wij hebben het in huis en per soort bieden we je een ruime keuze aan. Onze medewerkers hebben kennis op het gebied van de verschillende dranken en kunnen je een advies geven. Bijvoorbeeld door aan te geven welke wijn er past bij welk seizoen. Of adviseren welke cocktail er past bij welk themafeest. Hiermee geniet je in stijl van een drankje wat past bij het feest!

kevin-lanceplaine-674607-unsplash

Heerlijk biertje

Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van bier dan kom je bij ons in het paradijs.

Onze keuze aan speciale bieren is ruim. Hou je van een lekker witbiertje om mee te starten? Zeker in de lente en de zomer is dit een heerlijk biertje om de avond mee te beginnen. 

Zeker als je bijvoorbeeld de hele dag aan het strand hebt gelegen. Of je kies je voor een triple, een bier met een wat hoger alcoholpercentage waardoor je meteen in de stemming bent!

Vindt u deze pagina leuk?

Bent u geïnteresseerd in verschillende muziekstijlen? Lees dan snel verder!

Wijn is altijd genieten

Bij ons kun je rekenen op verschillende soorten wijn. Hou je van wit, rood of rosé?

Wij hebben het in huis en adviseren je graag wat goed past bij het seizoen of bij het feest. Onze mensen hebben kennis van de wijnsoorten die we uitschenken waardoor je met een gerust hard om advies kan vragen. 

Bij een zomers feest hoort bijvoorbeeld een lekkere koude witte wijn. Bij een sfeervol winters feest past vaak bijvoorbeeld een mooie, volle rode wijn. Voor ieder feest hebben wij de perfecte wijn!

Cocktail als ideaal feestdrankje

Een cocktail is misschien wel het ideale feestdrankje. De mix van verschillende soorten drank, geuren en kleuren.

Een goed gekozen cocktail symboliseert jouw feest misschien wel het allerbeste. Bijvoorbeeld als je kiest voor een Russisch feest, kun je kiezen om al jouw gasten te voorzien van een ‘Moscow Mule’. Een heerlijke cocktail met wodka, gemberbier, limoen, munt en suikersiroop. Een ware smaaksensatie waarmee alle gasten direct in de stemming komen.