Bootlegdjcafe

Samenwerken

Samen maken we het feest

Wij geloven in samenwerking. Dit kunnen verschillende vormen van samenwerking zijn.

Bijvoorbeeld in de vorm van een evenement dat jij als bedrijf wilt organiseren. Door al je klanten uit te nodigen en door middel van een leuk themafeest elkaar dichter bij elkaar te brengen. Het thema kan bijvoorbeeld zijn: ‘toekomst’, waarbij iedere gast zijn kleding voorziet van een futuristisch tintje. 

Tijdens een dergelijk evenement kun je ook denken aan het serveren van speciale cocktails met eveneens een futuristisch tintje. Hiermee heb je een overtuigd thema waarbij je als bedrijf gezelligheid koppelt aan een stuk ondernemerschap.

Vrijgezellenfeesten

Een prima reden om een feest te geven is wel als iemand gaat trouwen.

En dan gaat het hier niet over de trouwdag zelf, maar juist over het verrassingsfeest voor degene die gaat trouwen. Overdag een leuk programma en dan afsluiten met een groots feest bij ons om het vrijgezellenleven voorgoed vaarwel te zeggen. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van vrijgezellenfeesten. 

Toch laten we ons nog steeds graag verrassen als het gaat om een nieuw, origineel thema voor een vrijgezellenfeest. En of dit nu een knalroze feest moet worden, een dansfeest of juist een sfeervol aangekleed feest; wij hebben er nu al zin in! En voor de vrijgezel hebben wij natuurlijk altijd een leuke verrassing…

kevin-lanceplaine-674654-unsplash

Vindt u deze pagina leuk?

Lees dan snel alles over evenementen op onze evenementen pagina!

Uit je dak met de allerbeste Dj's

Wij organiseren regelmatig feesten met top Dj’s. Waarbij je heerlijk kunt dansen en genieten van de allerbeste muziek.

Goede Dj’s met ervaring, die weten wat een goed feest bouwen is. Wil je bij ons eens feest organiseren en heb je een voorkeur voor een DJ? Laat het ons weten en wij kunnen alles tot in de puntjes voor je regelen. 

Een avond dansen op de muziek van je DJ laad je weer helemaal op. Wij weten hoe je een sfeer neer moet zetten zodat iedere DJ optimaal tot zijn of haar recht komt!

Samenwerking is de basis

De basis van een goed feest is goede samenwerking. Een idee werken we samen uit.

We bespreken ieder onderdeel dat belangrijk is. Wij bespreken ook alle details door, om ervoor te zorgen dat er aan alles wordt gedacht. Waardoor we op de feestavond nooit voor verrassingen komen te staan. Hierdoor beleven alle gasten een topavond en verloopt het feest soepel. 

Naast deze organisatie houden we ook van kwaliteit. Goede Dj’s, ervaren medewerkers en drankjes van topkwaliteit. Samen maken we er een topfeest van.