Bootlegdjcafe

Muziekstijlen

Iedere muziekstijl een eigen feest

Het wordt pas echt knallen op een feest als je liefhebbers van dezelfde muziekstijl bij elkaar brengt.

Daarmee ontstaat er een sfeer van saamhorigheid. Je voelt de samensmelting met de muziek als basis. Tussen de muziek door praat je met gelijkgestemden over jullie favoriete muziekstijl die op dat moment gedraaid wordt, beter wordt het niet. 

We werken met uitstekende Dj’s die op de millimeter nauwkeurig aanvoelen wat ze wanneer moeten draaien. En dat merk je aan het publiek. In het begin genieten ze, daarna gaan ze uit hun dak en op het einde exploderen ze. Pas dan is een feest geslaagd.

Genieten van dance feesten

Wie houdt van dance is ook dol op elektronische dansmuziek.

Deze muziek wordt namelijk gemaakt met elektronische muziekinstrumenten zoals een synthesizer en een drumcomputer. Ook wordt er veel gewerkt met keyboards waarmee er op één instrument meerdere instrumenten tegelijk worden bespeeld. Een herkenbare muziekstijl met ontelbare fans over de hele wereld. 

Een muziekstijl waar we met veel liefde feesten voor organiseren. En op die avonden is het genieten geblazen om te zien hoe liefhebbers van dance helemaal uit hun dak gaan.

Vindt u deze pagina leuk?

Lees dan snel over alles wat met samenwerking te maken heeft!

Soul liefhebbers houden van een goed feest

Liefhebbers van soul zijn echte muziekliefhebbers.

Deze muziekstijl ontstond in de jaren vijftig en zestig en werd direct ongekend populair. De oorsprong van soul ligt in de verenigde staten. Bekende namen uit de soulwereld zijn Ray Charles, Sam Cooke en Stevie Wonder. 

Deze stijl kenmerkt zich door veel zang, drums en gitaren. De sfeer tijdens soulfeesten is ontspannen en relaxt. Een heerlijk muziekgenre om te gebruiken voor een verjaardagsfeest of een vrijgezellenfeest.

Voor iedere muziekstijl een passend feest

Wij organiseren feesten voor iedere muziekstijl.

Naast dance en soul kunnen dit ook muziekstijlen zijn als Country, Funk, Reggae of Rock. En als wij voor een muziekstijl gaan, dan gaan we er ook honderd procent voor. De sfeer, de aankleding en de muziek; in ieder detail zul je de muziekstijl terugvinden. 

Tijdens een feestavond waarin een muziekstijl centraal staat, kun je altijd rekenen op top muziek, leuke medewerkers en heerlijke drankjes. Bij ons kun je ook kiezen voor cocktails die passen bij een muziekstijl. Voor iedere muziekstijl organiseren wij een prachtig feest!