Bootlegdjcafe

Evenementen

john-arano-_qADvinJi20-unsplash

Jouw evenement wordt onvergetelijk

Wij zijn pas tevreden over een feest als iedereen het er nog maanden over heeft.

Een feest moet onvergetelijk zijn, anders dan anders en spraakmakend. Wij gaan ver om dit voor elkaar te krijgen. Het begint allemaal bij jouw idee. En denk hierbij vooral groot. We organiseren de meest uiteenlopende evenementen, hierbij kun je denken aan feesten in het teken van een muziekstijl als disco, elektronische muziek, dance of soulmuziek. 

Naast themafeesten waarbij een dansstijl centraal staat, kun je bij ons ook een pub crawl organiseren. Een pub crawl is mateloos populair, de ouderwetse kroegentocht is nog steeds erg in trek.

Ieder evenement is uniek

Ons uitgangspunt is dat ieder evenement uniek moet zijn.

Samen organiseren van evenementen is onze kracht, waarbij jouw idee en onze uitvoering samen succesvol zijn. Onze medewerkers zijn ervaren en weten hoe je een evenement optimaal kunt laten verlopen. Ook het organiseren bij ons van een reünie is aan te raden. Als je de organisatie op je hebt genomen van zo’n evenement wil je natuurlijk wel dat deze spraakmakend is.

Tijdens zo’n reünie kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een cocktailkaart te hanteren waarbij iedere genodigde vijf cocktails mag kiezen. Een lekkere Mojito of een Expresso Martini, al je oude klasgenoten zullen snel in de stemming komen! 

Bij evenementen kun je ook denken aan een themafeest waarbij iedereen in het groen moet verschijnen. Groen is de kleur van de lente, van gezondheid en energie! Ons lichtplan passen we hierop aan en jouw gasten weten niet wat er gebeurt als de zaal overgoten is met de kleur groen.

Feesten organiseren is een vak

Wij houden van goede feesten. Feesten die vooraf goed bedacht zijn en op de avond zelf goed verlopen.

Vanaf het moment dat mensen binnenkomen tot aan de laatste gast die vertrekt, alles moet kloppen. Voor jou als organisator moet het feest ook genieten zijn. Daarom kun je de organisatie op de avond zelf met een gerust hart aan ons over laten. Waardoor je zelf het feest ook optimaal kan beleven!