Je bekijkt nu BootlegDJcafe feesten met videobeelden op een groot led scherm

BootlegDJcafe feesten met videobeelden op een groot led scherm

Zoals u weet worden er in ons café diverse feesten georganiseerd. Een feest is voor ons pas onvergetelijk als men het er maanden later nog over heeft. 1 van de belangrijkste aspecten op een feest is het geluid en de visuals. Als het geluid of de visuals niet goed zijn dan is de juiste beleving er niet. Vooral de laatsten jaren zie je dat er op het gebied van visuals grote sprongen zijn gemaakt. Vaak wordt er gebruik gemaakt van grote led schermen om bijvoorbeeld grafics weer te geven of om beelden van een live optreden weer te geven zodat er bijvoorbeeld kan worden ingezoomd op een zanger of zangeres die op het podium staat.

Bij DJ’s zie je dan weer vaker dat een lichtjockey gebruik maakt van artistieke bewegende beelden. Dit wordt dan geïntegreerd in een goede lichtshow.

Wij als BootlegDJcafe hebben contacten met gerenommeerde partijen die zowel licht als geluid verhuren. Daarnaast hebben we contact met verhuurbedrijven van led schermen en videowalls die diverse soorten en grootte aan led schermen kunnen opbouwen. Ook kunnen we dan een technicus erbij leveren die zorgt dat de juiste content wordt weergegeven op de videowalls.

Dit werkt vrij simpel. Er zit aan het grote led scherm een videoprocessor waar u alleen maar een laptop of hoeft aan te sluiten. U kan dus met uw eigen apparatuur blijven werken. Als uw laptop een HDMI of een DP poort heeft dan kan het led scherm gewoon als een tweede beeldscherm werken van uw laptop. Wel zo handig.

Ook voor de content kunnen we iemand regelen. Heeft u geen ervaring met het maken van mooie grafische beelden om weer te geven dan is dit een zeer handige optie. Zo ziet u wij leveren een compleet totaalpakket om uw feest de ultieme ervaring te laten zijn.

Voor meer informatie over grote led schermen kunt u kijken op de site van Leddisplayexpert bv