Je bekijkt nu Varen in een BBQ boot door Rotterdam

Varen in een BBQ boot door Rotterdam

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Eten

BBQ’en in Rotterdam doe je bij Event op het Water. Niet in de tuin of op een grasveldje maar op een boot.
Wij van Event op het Water hebben het perfecte concept. Wij organiseren voor onze gasten een uniek concept namelijk het live-cooking concept BBQ boot Rotterdam. Onze BBQ boot Rotterdam concept is geschikt voor groepen van klein tot groot. Of u nu met 20 gasten komt of met 700 gasten Event o het Water maakt het mogelijk. Barbecueën is natuurlijk veel leuker als het zonnetje schijnt. Onze gerechten worden vers gebakken aan boord, voor de echte barbecue-beleving. U kunt kijken hoe wij voor u en uw gasten de gerechten klaarmaken. Ook kunt u met uw bord naar de kok toe lopen en zal deze het vlees-, vis- of vegetarische gerecht aan u meegeven. Daarna kunt u heerlijk op ons mooie buitendek zitten en genieten van een drankje, achtergrondmuziekje, het prachtige uitzicht over Rotterdam en omstreken, en natuurlijk de barbecue.

Ga voor een unieke locatie

Bent u ook zo toe aan lekker genieten met uw gezelschap en wilt u iets speciaals organiseren? Dan is Event op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor u. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie? Wilt u iets anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water het antwoord.

Verschillende soorten feesten en arrangementen

Wilt u een onvergetelijk en uniek feest op een unieke varende locatie organiseren? Dat is mogelijk bij Event op het Water. Event op het Water. Wij willen onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen of dit nu voor een verjaardag, een bedrijfsevenement of een dancefeest is, het kan allemaal. Bij ons bent u aan het juiste adres!
Want feesten en varen vinden wij toch het mooiste wat er is. Net even iets anders dan het meest gangbare. Ziet u het al voor zich? Biertje in de hand, zonnebril op, zomerse kleding aan en een lekker muziekje waar je lekker op kunt dansen? Wij wel unieker kan het niet en wij maken het mogelijk.

Wij denken graag met u mee

Wij van Event op het Water stellen uw wensen en ideeën voorop. Wij willen graag dat u samen met uw gasten een mooie herinnering heeft aan een perfecte dag. Lekker borrelen, uitgebreid genieten van een luxe champagne cruise of allerlei soorten wijnen proeven tijdens een wijnproeverij. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze drankarrangementen. Ook hebben we diverse dinerarrangementen, waar u volop kunt genieten van al het lekkere eten onder het genot van een drankje en natuurlijk het prachtige uitzicht vanaf de boot.

Wilt u meer informatie over de verschillende arrangementen en mogelijkheden neem dan contact met ons op via onze website en vraag vandaag nog een offerte aan.
Ahoy